FAQ

logo
Vad gör man?

Du och dina vänner, familj eller kollegor blir inlåsta i ett temasatt rum exempelvis Atlantis. Ni har 60 minuter på er att lösa gåtor, pussel och koder för att ta er ut.

logo
Vad kostar det?

Vardagar: 320 kr / person
Lördagar: 350 kr / person

oavsett ålder. Du kan betala med kort eller Swish.

logo
Hur många kan man vara i ett rum?

Upp till 6 personer, men för att få ut det bästa ur spelet är det bäst med 3-4 personer. Är man fler än sex personer skall man boka 2 rum.

logo
Har ni någon åldersgräns?

Ja, 18-årsgräns för bokning samt 16 år för att delta utan målsman i rummet. Man bör vara runt minst tio år för att aktivt delta i spelet. Tre av våra rum: Walking Death, Haunted Mansion och Maniac kan upplevas som läskiga för barn under 14 år. Vi har inte möjlighet att passa ditt barn om hon/han inte kan vara med och spela.

logo
Är det en fysiskt krävande aktivitet?

Nej, men i några av våra rum kan gruppen behöva krypa/böja sig.

Personer som använder läsglasögon, rekommenderas att ta med sig dem.

logo
Hur lång tid tar det?

Ca 1 timme och 20 minuter. Innan spelstart har vi en kort introduktion. Sedan går ni in och spelar och hur snabbt det går beror på hur snabba ni är på att lösa alla gåtor och klurigheter. Efter spelet har vi en genomgång av rummet.

logo
Går det att boka en annan tid än de som finns i bokningssystemet?

Vid förfrågan kan vi skjuta på tiderna något. Vill ni boka tider utanför schemat, kontakta oss på mejl: [email protected]

logo
Någon/några av oss har fått förhinder, kan vi avboka?

Du kan avboka 12 timmar innan er tid.

logo
Får man spela om man har druckit alkohol?

Det är okej om ni har druckit lite. Dock försämrar alkoholen det logiska tänkandet och därför kan det gå bättre om ni spelar nyktra. Vi förbehåller oss rätten att neka personer som har druckit för mycket.